Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6328
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пермінова, Л.А. | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-29T07:45:40Z | - |
dc.date.available | 2016-01-29T07:45:40Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Пермінова, Л. А. Сучасні підходи до визначення складових характеристики викладача вищого навчального закладу / Л. А. Пермінова // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Педагогіка. Соціальна робота / [редкол.: Козубовська І.В. (гол. ред.) та ін.]. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Вип. 23. – С. 122–124. – Бібліогр.: с. 124 (6 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6328 | - |
dc.description.abstract | У статті розкриваються сучасні підходи до визначення характеристики викладча вищого навчального закладу. Ключові слова: характеристика викладача вищої школи. | uk |
dc.description.abstract | In the article the modern approaches to the determination of description of a teacher of a higher educational establishment have been considered. Keywords: description of teacher of higher school. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ «Говерла» | uk |
dc.relation.ispartofseries | Педагогіка. Соціальна робота; | - |
dc.subject | характеристика викладача вищої школи | uk |
dc.title | Сучасні підходи до визначення складових характеристики викладача вищого навчального закладу | uk |
dc.title.alternative | Modern going is near determination of constituents of description of teacher of higher educational establishment | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Педагогіка. Соціальна робота Випуск 23 - 2011 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ СКЛАДОВИХ ХАРАКТЕРИСТИКИ.pdf | 225.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.