Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6560
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКазакова, Римма Вікторівна-
dc.contributor.authorБілищук, Микола Васильович-
dc.contributor.authorКольцова, Наталія Іллівна-
dc.contributor.authorПереста, Юрій Юрійович-
dc.contributor.authorДячук, Едіта Йосипівна-
dc.date.accessioned2016-02-09T11:21:32Z-
dc.date.available2016-02-09T11:21:32Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКазакова Р. В. Методи підвищення комплаентності і прихильності до терапії в стоматології [Електронний ресурс] / Р. В. Казакова, М. В. Білищук, Н. І. Кольцова, Ю. Ю. Переста, Е. Й. Дячук // Новини стоматології. - 2011. - № 1. - С. 85-87.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6560-
dc.description.abstractУ статті проаналізована комплаентність майбутніх лікарів- стоматологів стосовно профільних медичних втручань та рекомендацій, пропонуються шляхи підвищення прихильності до терапії в стоматології внаслідок створення необхідних мотивацій та посади сімейного стоматолога.uk
dc.description.abstractThe article is dedicated to the complaence value of the future doctors – dentists in reference to the specialized medical intervention and guidelines, the development of the enhancement ways of the adherence to therapy in stomatology by the providing of the needed motivations and a post of the family dentist.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНовини стоматологіїuk
dc.subjectкомплаентність ризику захворюваньuk
dc.subjectприхильність до терапіїuk
dc.subjectстоматологіяuk
dc.subjectповедінкові чинникиuk
dc.titleМетоди підвищення комплаентності і прихильності до терапії в стоматологіїuk
dc.title.alternativeSome Methods of the Compliaence Enhancement and the Adherence to Therapy in Dentistryuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри дитячої стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ns_2011_1_21.pdf861.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.