Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШандор, Федір Федорович-
dc.date.accessioned2015-02-03T08:05:14Z-
dc.date.available2015-02-03T08:05:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШандор, Ф. Ф. Становлення туристичної галузі в Закарпатті : історичний аспект [Текст] / Ф. Ф. Шандор // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Географія. Землеустрій. Природокористування / відп. ред. С.Поп. – Ужгород : Говерла, 2013. – Вип. 1. – С. 183–189. – Бібліогр.: с. 189 (6 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/741-
dc.descriptionThe article characterized the main stages of the tourism industry in Transcarpathia, structured and detailed chronology of the development of tourism in the region. Keywords: tourism, history, tourism management, technology management, tourism trend, tourist routes.uk
dc.description.abstractУ статті узагальнено та проаналізовано результати вітчизняних і зару- біжних досліджень щодо історичних етапів становлення сфери туризму в Закарпатті. Ключові слова: туризм, історія, туристичний менеджмент, технології ме- неджменту, тенденції туризму, туристичні маршрути.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesГеографія. Землеустрій. Природокористування;-
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectісторіяuk
dc.subjectтуристичний менеджментuk
dc.subjectтехнології менеджментуuk
dc.subjectтенденції туризмуuk
dc.subjectтуристичні маршрутиuk
dc.titleСтановлення туристичної галузі в Закарпатті: історичний аспектuk
dc.title.alternativeFormation of the tourism industry in Transcarpathia: historical aspectuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Географія. Землеустрій. Природокористуваня Випуск 1 - 2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СТАНОВЛЕННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ В ЗАКАРПАТТІ.pdf153.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.