Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7630
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мага, І.М. | - |
dc.contributor.author | Маркович, М.І. | - |
dc.contributor.author | Шарга, Борис Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-06T07:58:09Z | - |
dc.date.available | 2016-04-06T07:58:09Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Мага, І. М. Дослідження умов визначення Римсульфурону методом тонкошарової хроматографії / І. М. Мага, М. І. Маркович, Б. М. Шарга // Науковий вісник Ужгородського університету : Cерія: Хімія / голов. ред. С.Ю. Чундак. – Ужгород: Вид-во УжНУ "Говерла", 2009. – Вип. 21 - 22. – С. 113–117. – Бібліогр.: с. 116–117 (16 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/7630 | - |
dc.description.abstract | The conditions for Rimsulfurone determination by thin layer chromatography were studied. The maximum extraction of Rimsulfurone was observed in chloroform at pH 6-8. The chloroform/ethyl acetate ester/formic acid and chloroform/ethyl acetate ester/acetate acid mixtures (5/5/1, v/v/v) were best for the development of the thin layer chromatography plates. The method for Rimsulfurone determination into sewage waters was developed in this study. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Дослідження умов визначення Римсульфурону методом тонкошарової хроматографії | uk |
dc.title.alternative | Study of conditions for determination of Rimsulfurone by the method of thin-layer chromatography | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 21-22 - 2009 Наукові публікації кафедри лісівництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ УМОВ ВИЗНАЧЕННЯ РИМСУЛЬФУРОНУ.pdf | 124.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.