Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8501
Title: | Необхідність створення нової моделі підготовки туристичних кадрів в Ужгородському національному університеті |
Authors: | Габчак, Наталія Францівна |
Keywords: | Туризм та рекреація, Ключові слова: якісна освіта, кадрове забезпечення, освітньо-професійні програми, інноваційні підходи. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Львів |
Citation: | Габчак Н.Ф.Необхідність створення нової моделі підготовки туристичних кадрів в Ужгородському національному університеті//Європейська інтеграція та міжнародна безпека туризму. Зб. матер. міжнар. науково-практичної конференції (Львів, 22 квітня 2015р.) / Львівський інститут економіки і туризму. - Львів: Ліга-Прес. - 2015. -С.96-99. |
Series/Report no.: | 978-966-397-281-4; |
Abstract: | В статті проаналізовано теоретичні та практичні підходи підготовки кадрів у сфері туризму. Виокремлено найбільш актуальні проблеми розвитку професійної туристичної освіти в УжНУ. Зясовано основні принципи як необхідна умова підвищення змісту туристичної освіти у виші. |
Description: | Теоретичні та практичні основи підготовки кадрів у сфері туризму повинні базуватись на створенні нової моделі, яка б враховувала ступіньчастість навчання та формування у студентів міцних туристичних міждисциплінарних знань: гуманітарних, географічних, соціальних та економічних. Не менш важливим є рівень володіння майбутніми фахівцями професійними вміннями та навичками, комп’ютерною грамотністю, а також психологічними компонентами міжкультурного спілкування |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8501 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НЕОБХІДНІСТЬ СТВОРЕННЯ НОВОЇ МОДЕЛІ ПІДГОТОВКИ ТУРИСТИЧНИХ КАДРІВ В УЖГОРОДСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ.doc | 58.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.