Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8522
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Габчак, Наталія Францівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-14T16:57:24Z | - |
dc.date.available | 2016-06-14T16:57:24Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Габчак Н.Ф.Географічні чинники розвитку сільського туризму Закарпаття// Вісник Львівського університету. Серія географічна. Вип.43.Ч.1. -С.157-162. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/8522 | - |
dc.description | Головними завданнями цього дослідження є обґрунтування доцільності використання можливостей туризму для санації сільських територій, а також виявлення соціально-економічних і природних груп чинників розвитку сільського туризму на різних масштабних рівнях в умовах гірських та рівнинних територій. Не менш важливим є аналіз перспектив розвитку сільського туризму із врахуванням готовності населення до прийому рекреантів на рівні окремих поселень. | uk |
dc.description.abstract | У статті проведено аналіз сутності екологічного туризму та його розвиток в межах природоохоронних територій. Доведено, що його стихійний прояв унеможливить збереження природних ландшафтів, а отже, необхідність раціонального використання екотуристичних ресурсів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Львів | uk |
dc.relation.ispartofseries | 2078-6441; | - |
dc.subject | Географія | uk |
dc.subject | Ключові слова: екологічний туризм, природоохоронні території, екотуристичний продукт. | uk |
dc.title | Географічні чинники розвитку сільського туризму Закарпаття | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ГЕОГРАФІЧНІ ЧИННИКИ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ ЗАКАРПАТТЯ.doc | 66.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.