Browsing by Author Січка, Іван Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 52  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Interregional European Integration, Trade And Tourism Cooperation Of The Countries Of Eastern And Central Europe (On The Example Of Ukraine And The Czech Republic)Корсак, Роман Володимирович; Січка, Іван Іванович; Ільницький, Василь Васильович
2016Аналіз особливостей та розвитку туристичного ринку УкраїниСічка, Іван Іванович
2013Аналіз розвитку та оцінка інвестиційного процесу туристично-рекреаційної галузі Закарпатської областіПойда-Носик, Ніна Никифорівна; Січка, Іван Іванович
2022-02-04Важливість онбордингу у готельно-ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2012Вплив інвестицій в туристичну галузь на розвиток регіонуСічка, Іван Іванович
2020Головні міжнародні логістичні компанії у сфері готельно-ресторанного бізнесуСічка, Іван Іванович
2020Головні міжнародні логістичні компанії у сфері готельно-ресторанного бізнесуСічка, Іван Іванович
2013Державне регулювання туристично-рекреаційної галузі України на сучасному етапі його розвиткуСічка, Іван Іванович
2013Етапи розвитку державного регулювання туристично-рекреаційної галузі УкраїниСічка, Іван Іванович
2019Комерційна концесія як форма інвестування у ресторанний бізнесСічка, Іван Іванович
2019Комерційна концесія як форма інвестування у ресторанний бізнесСічка, Іван Іванович
2013Концептуальні основи моделювання інвестиційного процесу туристично-рекреаційної галузіСічка, Іван Іванович
2017Менеджмент якості туристичного обслуговуванняСічка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в туризмі»Січка, Іван Іванович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі»Січка, Іван Іванович
2017Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»Січка, Іван Іванович