Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2018-08-20T11:04:02Z-
dc.date.available2018-08-20T11:04:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКорсак Р. В. Рецензія на роботу бакалавра: "Стойка С. Використання спецій як сучасний гастрономічний ритуал"uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20004-
dc.language.isoukuk
dc.subjectГастрономічний туризмuk
dc.titleВикористання спецій як сучасний гастрономічний ритуалuk
dc.title.alternativeВикористання спецій як сучасний гастрономічний ритуалuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeРецензіяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РЕЦЕНЗІ1.docСтойка.doc30 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.