Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20350
Название: Основи раціонального харчування
Авторы: Брич, Валерія Володимирівна
Миронюк, Іван Святославович
Ключевые слова: раціональне харчування, методичні рекомендації, практичні заняття
Дата публикации: 2018
Издательство: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Библиографическое описание: Основи раціонального харчування : методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк – Ужгород, 2018. – 96 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до навчальної та робочої програм з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами змістових модулів, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20350
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОРХ ПЗ методичка Ф (2).pdf1.93 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.