Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20350
Название: | Основи раціонального харчування |
Авторы: | Брич, Валерія Володимирівна Миронюк, Іван Святославович |
Ключевые слова: | раціональне харчування, методичні рекомендації, практичні заняття |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | ДВНЗ "Ужгородський національний університет" |
Библиографическое описание: | Основи раціонального харчування : методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк – Ужгород, 2018. – 96 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Навчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до навчальної та робочої програм з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами змістових модулів, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20350 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри наук про здоров’я |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОРХ ПЗ методичка Ф (2).pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.