Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБрич, Валерія Володимирівна-
dc.contributor.authorМиронюк, Іван Святославович-
dc.date.accessioned2018-09-28T09:15:21Z-
dc.date.available2018-09-28T09:15:21Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОснови раціонального харчування : методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк – Ужгород, 2018. – 96 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20350-
dc.description.abstractНавчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до навчальної та робочої програм з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами змістових модулів, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "Ужгородський національний університет"uk
dc.subjectраціональне харчуванняuk
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk
dc.subjectпрактичні заняттяuk
dc.titleОснови раціонального харчуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОРХ ПЗ методичка Ф (2).pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.