Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20350
Title: Основи раціонального харчування
Authors: Брич, Валерія Володимирівна
Миронюк, Іван Святославович
Keywords: раціональне харчування, методичні рекомендації, практичні заняття
Issue Date: 2018
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Основи раціонального харчування : методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк – Ужгород, 2018. – 96 с.
Abstract: Навчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до навчальної та робочої програм з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами змістових модулів, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20350
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОРХ ПЗ методичка Ф (2).pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.