Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20919
Title: | ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ КАЛЬКУЛЮВАННЯ ПОСЛУГ КЕЙТЕРИНГУ |
Authors: | Макарович, Вікторія Костянтинівна |
Keywords: | фінансовий облік, облік, калькулювання, кейтеринг |
Issue Date: | Mar-2018 |
Publisher: | Дніпро: НМетАУ |
Citation: | Макарович В.К. Організаційно-методичні засади калькулювання послуг кейтерингу / В.К. Макарович // Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти: Збірник наукових праць за матеріалами ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (29-30 березня 2018 р.). – Дніпро: НМетАУ, 2018. – С.157-160. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/20919 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри обліку і аудиту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Макарович В.К.106.pdf | 829.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.