Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2268
Title: Вирощування цибулі ріпчастої (Allium cepa L.) в однорічній культурі в умовах передгірної зони Закарпаття
Other Titles: Growing of onion (Allium cepa L.) in annual crops in the foothills area of Transcarpathia
Authors: Садовська, Надія Петрівна
Попович, Галина Богданівна
Боднар, А. В.
Keywords: цибуля ріпчаста, насіння, строки висіву, фази вегетації, урожайність
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Садовська, Н. П. Вирощування цибулі ріпчастої (Allіum cepa L.) в однорічній культурі в умовах передгірної зони Закарпаття [Текст] / Н. П. Садовська, Г. Б. Попович, А. В. Боднар // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Біологія / гол. ред. В.І.Комендар. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2012. – Вип. 33. – С. 71–74. – Бібліогр.: с. 74 (6 назв).
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Наведені результати досліджень вирощування цибулі ріпчастої в однорічній культурі в ґрунтово-кліматичних умовах передгірної зони Закарпаття за підзимового та весняного строків висіву насіння. Показано, що вищий урожай цибуля формує за висіву насіння весною. Виділено сорт Форум, який формував найвищий урожай як за підзимового, так і за весняного висіву. Ключові слова: цибуля ріпчаста, насіння, строки висіву, фази вегетації, урожайність.
Description: There were showed results of studies in onion growing within annual crops in soil and climatic conditions of the foothills area in Transcarpathia by under-winter and spring terms of seeding. We obtained the higher harvest of onion forms for seeding in the spring. There was highlighted sort Forum, which formed higher harvest than under-winter and spring seeding. Key words: onion, seeds, seeding dates, phases of vegetation productivity, harvest.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2268
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 33 - 2012



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.