Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22919
Title: Щорічна доповідь про стан здоров’я населення України та санітарно-епідеміологічну ситуацію та результати діяльності системи охорони здоров’я України. 2017 рік
Authors: Слабкий, Геннадій Олексійович
Мельник, П. С.
Дзюба, О. М.
Кудренко, М. В.
Дудник, С. В.
Чепелевська, Л. А.
Keywords: здоров’я населення, система охорони здоров’я, діяльність
Issue Date: 2018
Publisher: Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України
Citation: Щорічна доповідь про стан здоров’я населення України та санітарно-епідеміологічну ситуацію та результати діяльності системи охорони здоров’я України. 2017 рік / ред. кол. : П. С. Мельник, О. М. Дзюба, М. В. Кудренко, С. В. Дудник, Л. А. Чепелевська, Г. О. Слабкий / МОЗ України. ДУ «УІСД МОЗ України» – Київ : МВЦ «Медінформ», 2018. – 458 с.
Abstract: Щорічну доповідь підготовлено відповідно до нормативно-правових документів, які регламентують розвиток сфери охорони здоров’я України. Видання містить аналіз сучасних особливостей і тенденцій стану здоров’я населення та впливу на нього комплексу чинників зовнішнього середовища, аналіз стану, удосконалення та розвитку системи охорони здоров'я України в умовах здійснення реформ соціально-економічного спрямування. Доповідь підготовлено науковцями ДУ «Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України» за участю керівників структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України та науковців профільних НДІ та ВНЗ МОЗ і МОН України. Призначається для керівників і спеціалістів органів законодавчої та виконавчої влади усіх рівнів, організаторів охорони здоров’я, науковців, лікарів, громадськості.
Description: Видається за рішенням Вченої ради ДУ «Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України» (протокол № 7 від 14 червня 2018 року).
Type: Text
Publication type: Щорічна доповідь про стан здоров’я
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/22919
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЩД_за_2017_рік.pdf10.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.