Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230
Title: Основи харчування: підручник
Authors: Кручаниця, Марія Іванівна
Миронюк, Іван Святославович
Розумикова, Надія Василівна
Кручаниця, Василь Васильович
Брич, Валерія Володимирівна
Кіш, Вікторія Петрівна
Keywords: харчування, здоров'я, дієтологія, підручник
Issue Date: 2019
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Основи харчування: підручник / М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш. - Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. - 252 с.
Abstract: Структура і зміст підручника адаптовані до тематики конкретних занять з курсів «Основи раціонального харчування», «Дієтотерапія», «Громадське харчування». Особливу увагу приділено основним продуктам харчування, які використовуються для здорових людей і не використовуються в дієтології, та особливостям громадського харчування. Компоненти продуктів харчування та складання добового раціону для людей залежно від віку, професійної діяльності, та для спортсменів – з урахуванням різних періодів фізичного навантаження та видів спорту. У додатках подаються таблиці для розрахунку добового раціону різних категорій осіб, а також вміщений тестовий контроль для самостійної роботи студентів. Підручник призначений для студентів факультету здоров’я та фізичного виховання, вчителів з основ здоров’я, фізвиховання ЗОШ, тренерів, а також буде корисним для тих, хто цікавиться проблемами харчування та впливу надлишкової маси тіла на здоров’я.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230
ISBN: 978-617-7333-94-3
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.