Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230
Title: Основи харчування
Authors: Кручаниця, Марія Іванівна
Миронюк, Іван Святославович
Розумикова, Надія Василівна
Кручаниця, Василь Васильович
Брич, Валерія Володимирівна
Кіш, Вікторія Павлівна
Keywords: харчування, здоров'я, дієтологія, підручник
Issue Date: 2019
Publisher: Говерла
Citation: Основи харчування : підручник / М. І. Кручаниця, І. С. Миронюк, Н. В. Розумикова [та ін.] ; рец. : А. Н. Дзюба, М. П. Гребняк. – Ужгород : Говерла, 2019. – 252 с. : табл.
Abstract: Структура і зміст підручника адаптовані до тематики конкретних занять з курсів «Основи раціонального харчування», «Дієтотерапія», «Громадське харчування». Особливу увагу приділено основним продуктам харчування, які використовуються для здорових людей і не використовуються в дієтології, та особливостям громадського харчування. Компоненти продуктів харчування та складання добового раціону для людей залежно від віку, професійної діяльності, та для спортсменів – з урахуванням різних періодів фізичного навантаження та видів спорту. У додатках подаються таблиці для розрахунку добового раціону різних категорій осіб, а також вміщений тестовий контроль для самостійної роботи студентів. Підручник призначений для студентів факультету здоров’я та фізичного виховання, вчителів з основ здоров’я, фізвиховання ЗОШ, тренерів, а також буде корисним для тих, хто цікавиться проблемами харчування та впливу надлишкової маси тіла на здоров’я.
Description: Рекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №9 від 17 вересня 2019 р.) Рекомендовано до друку Редакційно-видавничою радою ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №7 від 16 вересня 2019 р.)
Type: Text
Publication type: Підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27230
ISBN: 978-617-7333-94-3
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.