Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28335
Title: Фізичне виховання дорослого населення
Other Titles: Physical training for adults
Authors: Товт, Валерій Адальбертович
Джуган, Любов Михайлівна
Keywords: Фізичне виховання дорослого населення. Ключові слова: фізичне виховання, доросле населення, студенти, військовослужбовці, адаптивне фізичне виховання
Issue Date: 2020
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Товт В. А. Фізичне виховання дорослого населення: навч. посіб. / укл. В. А. Товт, Л. М. Джуган. – Ужгород : ТОВ "РіК-У, 2020. – 165 с.
Abstract: «Фізичне виховання дорослого населення» є навчальним посібником, призначеним для забезпечення освітньо-професійних програм підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 014 Середня освіта (фізична культура) та 017 Фізичне виховання і спорт. В навчальному посібнику в конспективній формі відповідно до лекційного курсу викладені основи знань з теорії і практики фізичного виховання дорослого населення, фізичного виховання студентів, фізичної підготовки військовослужбовців. У навчальному посібнику також містяться засоби діагностики та критерії оцінювання результатів вивчення дисципліни «Фізичне виховання дорослого населення». Надано варіанти тестів для перевірки засвоєння студентами спеціальних знань. Навчальний посібник є корисним як для науково-педагогічних працівників, так і для студентів, які проходять підготовку за вказаними освітньо-професійними програмами.
Type: Text
Publication type: Препринт
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28335
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання
Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Файл ФВ ДН.pdf531.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.