Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637
Название: Основи раціонального харчування
Авторы: Брич, Валерія Володимирівна
Миронюк, Іван Святославович
Дуб, Мар'яна Михайлівна
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Основи раціонального харчування : методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк, М. М. Дуб; рец. : О. М. Горленко, О. З. Децик. – Ужгород, 2020. – 94 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до робочої програми з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять.
Описание: Розглянуто та схвалено до друку методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет», від 11 червня 2020 року, протокол № 8.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1681 ОРХ ПЗ методичка Ф.pdf1.48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.