Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637
Назва: Основи раціонального харчування
Автори: Брич, Валерія Володимирівна
Миронюк, Іван Святославович
Дуб, Мар'яна Михайлівна
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Основи раціонального харчування : методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни / укл. : В. В. Брич, І. С. Миронюк, М. М. Дуб; рец. : О. М. Горленко, О. З. Децик. – Ужгород, 2020. – 94 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання розроблене з метою забезпечення студентів методичними рекомендаціями до практичних занять з дисципліни «Основи раціонального харчування». Видання укладене у відповідності до робочої програми з вказаної дисципліни, містить перелік необхідних знань та вмінь, теоретичних питань, тестових завдань та практичних завдань за темами, дозволяє забезпечити високу якість підготовки студентів до практичних занять.
Опис: Розглянуто та схвалено до друку методичною комісією факультету здоров’я та фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет», від 11 червня 2020 року, протокол № 8.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29637
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1681 ОРХ ПЗ методичка Ф.pdf1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.