Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31074
Title: СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ
Other Titles: СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Keywords: готель, готельне господарство
Issue Date: Oct-2020
Publisher: Львівський національний університет
Citation: Корсак Р. Годя В. СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ. Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід / Матеріали XIV Міжнародної наукової конференції. – Львів, 2020. – 458 с. С. 155-158.
Abstract: На наш погляд, ефективність функціонування готельного підприємства в кризовій ситуації полягає в сукупності бізнеспроцесів, обліку внутрішніх і зовнішніх чинників впливу на кризову ситуацію, а також постійної оцінці ефективності існуючої стратегії на рівні організаційної структури, маркетингу, системи управління підприємства в цілому. На даний момент формуються нові умови і тенденції, які багато в чому визначають ефективність і конкурентоспроможність готелів в умовах кризи.
Description: Готельний бізнес, як і будь-який інший, залежить від зовнішніх чинників, глобалізаційних процесів, а науково-технічний прогрес, новітні сучасні технології докорінно змінюють модель поведінки споживачів, їх переваги, а також умови функціонування підприємств. Варто відзначити, що у парадигмі взаємодії готельного підприємства, як із зовнішніми, так і внутрішніми чинниками, виникає кризова ситуація,
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31074
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy 2020.pdf5.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.