Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31074
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2020-10-27T13:07:22Z-
dc.date.available2020-10-27T13:07:22Z-
dc.date.issued2020-10-
dc.identifier.citationКорсак Р. Годя В. СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ. Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід / Матеріали XIV Міжнародної наукової конференції. – Львів, 2020. – 458 с. С. 155-158.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31074-
dc.descriptionГотельний бізнес, як і будь-який інший, залежить від зовнішніх чинників, глобалізаційних процесів, а науково-технічний прогрес, новітні сучасні технології докорінно змінюють модель поведінки споживачів, їх переваги, а також умови функціонування підприємств. Варто відзначити, що у парадигмі взаємодії готельного підприємства, як із зовнішніми, так і внутрішніми чинниками, виникає кризова ситуація,uk
dc.description.abstractНа наш погляд, ефективність функціонування готельного підприємства в кризовій ситуації полягає в сукупності бізнеспроцесів, обліку внутрішніх і зовнішніх чинників впливу на кризову ситуацію, а також постійної оцінці ефективності існуючої стратегії на рівні організаційної структури, маркетингу, системи управління підприємства в цілому. На даний момент формуються нові умови і тенденції, які багато в чому визначають ефективність і конкурентоспроможність готелів в умовах кризи.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛьвівський національний університетuk
dc.subjectготель, готельне господарствоuk
dc.titleСПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇuk
dc.title.alternativeСПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy 2020.pdf5.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.