Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/35987
Title: Громадські організації України в системі розвитку публічно-управлінських відносин
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Keywords: громадські організації, держава і суспільство, практика ефективної взаємодії, громадянське суспільство, публічне управління, публічно-управлінські відносини
Issue Date: 15-Jun-2020
Publisher: Львів: ЛРІДУ НАДУ, 2020.
Citation: Токар М. Громадські організації України в системі розвитку публічно-управлінських відносин: монографія / Львівський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України. Львів: ЛРІДУ НАДУ, 2020. 412 с.
Abstract: Досліджено феномен «громадської організації» в сучасній системі розвитку публічно-управлінських відносин. Проаналізовано теоретико-методологічні принципи державної політики, спрямованої на сприяння розвитку громадських організацій в Україні з погляду на характер публічних взаємин влади і громадянського суспільства. Центральними у дослідженні постають тематичні блоки про громадські організації як суб’єкти публічно-управлінських відносин та перспективні механізми їхньої взаємодії з публічною владою. Також акцентована увага на публічно-управлінських інноваціях, які дослідник пропонує до впровадження в публічній співпраці держави й громадських організацій. Для усіх, хто цікавиться дослідженнями різних аспектів державотворення, розвитком громадянського суспільства та їх інституцій в Україні, проблемами взаємовідносин публічної влади і громадських організацій (об’єднань громадян), публічно-управлінськими інноваціями.
Description: Одноосібна монографія у змісті розвитку публічно-управлінських відносин.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/35987
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.