Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45803
Title: МЕТОДИ МАТЕМАТИЧНОЇ ФІЗИКИ
Authors: Карбованець, Мирослав Іванович
Лазур, Володимир Юрійович
Keywords: Методи математичної фізики, рівняння гіперболічного типу, рівняння параболічного типу, рівняння еліптичного типу, задача Штурма-Ліувілля, метод Фур'є, задача Діріхле
Issue Date: 2019
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Карбованець М.І., Лазур В.Ю. Методи математичної фізики: навчальний посібник (для студентів спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка). – Ужгород: Видавництво УжНУ “Говерла”, 2019. – 74 с.
Abstract: Посібник створено на базі лекційних курсів “Вища математика”, “Методи математичної фізики” та “Рівняння математичної фізики”, що читаються студентам фізичного факультету УжНУ спеціальностей “Телекомунікації та радіотехніка”, “Кібербезпека”, “Прикладна фізика і наноматеріали”, “Мікро- та нано-системна техніка”, “Фізика та астрономія”, “Біомедична інженерія” та “Середня освіта. Фізика”. Він містить ряд основних ідей і методів математичної фізики в обсязі, достатньому для їх подальшого застосування в курсах та спецкурсах із загальної та теоретичної фізики. Наводиться велика кількість фізичних прикладів, які можна використати в якості змістовних доповнень до курсів із теоретичної механіки, електродинаміки, квантової механіки, статистичної фізики, квантової теорії поля тощо.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45803
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри теоретичної фізики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методи математичної фізики.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.