Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45804
Title: МЕТОДИ ОПЕРАЦІЙНОГО ЧИСЛЕННЯ ТА ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ
Authors: Карбованець, Мирослав Іванович
Лазур, Володимир Юрійович
Keywords: Методи операційного числення, Перетворення Лапласа, операційне числення, зображення функції, оригінал, перетворення Мелліна, операційні методи в теорії диференціальних та інтегральних рівнянь
Issue Date: 2019
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Карбованець М.І., Лазур В.Ю. Методи операційного числення та його застосування: навчальний посібник. – Ужгород: Видавництво УжНУ “Говерла”, 2019. – 56 с.
Abstract: Посібник створено на базі лекційних курсів “Теорія функцій комплексної змінної та операційне числення”, “Спеціальні розділи математики” та “Методи математичної фізики”, що читаються студентам фізичного факультету УжНУ спеціальностей “Телекомунікації та радіотехніка”, “Середня освіта. Фізика”, “Фізика та астрономія”, “Прикладна фізика і наноматеріали” та “Кібербезпека” (ОПП “Системи технічного захисту інформації”). Він містить ряд основних ідей і методів операційного числення в обсязі, достатньому для їх подальшого застосування в курсах та спецкурсах із загальної та теоретичної фізики. Наводиться велика кількість завдань різного рівня складності, частину з яких можна використати в якості змістовних доповнень до курсів із теоретичної механіки, електродинаміки, теорії коливань тощо.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45804
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри теоретичної фізики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИ ОПЕРАЦІЙНОГО ЧИСЛЕННЯ.pdf987.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.