Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47499
Title: ЗАЛУЧЕННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ СФЕРИ ДО ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Authors: Козубовський, Ростислав Володимирович
Козубовська, Ірина Василівна
Милян, Жанна Іванівна
Keywords: Волонтерська діяльність, волонтер, міжнародні волонтерські організації, діти ВПО
Issue Date: 2022
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Козубовська І.В., Козубовський Р.В., Милян Ж.І. ЗАЛУЧЕННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ СФЕРИ ДО ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. (Методичні рекомендації). Ужгород ,2022. 34с.
Abstract: Волонтерство є дуже важливою складовою громадянського суспільства. За допомогою волонтерства : в суспільстві підтримуються і підсилюються такі загальнолюдські цінності, як милосердя, турбота, допомога; люди реалізують свої можливості, повністю розкривають свій людський і професійний потенціал; встановлюються зв’язки, які сприяють вирішенню важливих життєвих питань багатьох людей.
Description: Сьогодні в зв’язку з воєнною агресією Російської Федерації волонтерська діяльність в Україні стає надзвичайно актуальною. До неї залучається все більше людей. Особливо важливою вона є для майбутніх фахівців соціально-педагогічної сфери : вчителів, соціальних працівників, вихователів закладів дошкільної освіти. Якості, які розвиваються у студентів, залучених до волонтерської діяльності, сприяють формуванню професійної спрямованості майбутніх фахівців, готовності продуктивно взаємодіяти з людьми, надавати їм допомогу. У пропонованих методичних рекомендаціях розглядаються як загальні питання волонтерського руху, так і питання практичної волонтерської діяльності.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47499
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри соціології і соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волонтерська діяльність (1).pdf613.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.