Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65493
Title: Українська мова професійним спрямуванням
Authors: Лавер, Оксана Володимирівна
Issue Date: 2024
Citation: Українська мова професійним спрямуванням: методичні розробки підсумкових контрольних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 205 Лісове господарство, спеціалізацією «Бакалавр лісового господарства» галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство. Ужгород: 2024. 61 с.
Abstract: Пропоноване видання містить варіанти контрольних робіт і різні за функціональним призначенням тестові завдання. Навчально-методичні матеріали охоплюють теоретичні і практичні аспекти використання української мови в професійній комунікації. Значну увагу приділено складанню і оформленню документів, вимогам до мови ділового тексту, культурі усного спілкування. Рекомендована література – основна і додаткова – зорієнтує здобувачів вищої освіти під час виконання науково-дослідних робіт, контрольних зрізів, а теоретичні питання до заліку сприятимуть систематизації знань. Методичні розробки відповідають освітній програмі та робочій програмі навчальної дисципліни і можуть допомогти студентам підготуватися до складання змістових модулів. Видання буде корисним для всіх, хто прагне грамотно та ефективно спілкуватися, цікавиться культурою української мови.
Description: Рекомендовано до друку вченою радою філологічного факультету Ужгородського національного університету, протокол № 11 від 24 червня 2024 р.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65493
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
проф_спрям.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.