Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44431
Title: 10-ТОП термальних вод Закарпаття та їх лікувально-оздоровче значення
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Горобей, Світлана
Keywords: Туризм та рекреація, термальні води, мінералізація, туристично-рекреаційний комплекс.
Issue Date: 2021
Publisher: Переяслав
Citation: Габчак Н., Горобей С. 10-ТОП термальних вод Закарпаття та їх лікувально-оздоровче значення. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації». Вип.77. (26 листопада 2021р.). – Переяслав, 2021р.– С. 37-40.
Abstract: Проведено аналіз наявних бальнеологічних ресурсів в межах Закарпаття. Охарактеризовано особливості та лікувально-оздоровче значення термальних вод на території дослідження. Проаналізовано 10-ТОП таких туристичних об’єктів, які користуються найбільшою популярністю серед туристів. Відстежено динаміку руху кількості туристів, що відпочивали на Закарпатті в розрізі 2000-2020 років.
Description: Досліджувана територія завдяки унікальному геополітичному розташуванню, межуванню з чотирма європейськими країнами має надзвичайно сприятливі умови для розвитку туризму та оздоровлення людей. 80% гірських територій позитивно впливають на стан навколишнього середовища і відносять до категорії екологічно чистих ландшафтів.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/44431
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.