Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5219
Title: Науково-теоретичні засади формування продовольчої безпеки
Other Titles: Research and theoretical principles of food safety
Authors: Газуда, Михайло Васильович
Ерфан, Віталій Йосипович
Keywords: продовольча безпека, види економічної діяльності, продовольча сфера, теоретичні засади
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Газуда, М. В. Науково-теоретичні засади формування продовольчої безпеки / М. В. Газуда, В. Й. Ерфан // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Вип. 2 (34). – С. 85–93. – Бібліогр.: с. 92–93 (18 назв).
Series/Report no.: Економіка;
Abstract: В статті розкрито окремі теоретичні засади формування продовольчої безпеки. Узагальнено наукові підходи щодо визначення основних понять забезпечення продовольчої безпеки. Окреслено та проаналізовано складові продовольчої сфери за видами економічної діяльності. Ключові слова: продовольча безпека, види економічної діяльності, продовольча сфера, теоретичні засади.
The article discloses some theoretical principles forming food security. Generalized scientific approaches to defining the basic concepts of food security. Outlined and analyzed the components of the food sector, by economic activity. Key words: food security, economic activities, food sector, the theoretical framework.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5219
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (34) - 2011
Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту
Наукові публікації кафедри економіки підприємства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.