Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5219
Назва: Науково-теоретичні засади формування продовольчої безпеки
Інші назви: Research and theoretical principles of food safety
Автори: Газуда, Михайло Васильович
Ерфан, Віталій Йосипович
Ключові слова: продовольча безпека, види економічної діяльності, продовольча сфера, теоретичні засади
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Газуда, М. В. Науково-теоретичні засади формування продовольчої безпеки / М. В. Газуда, В. Й. Ерфан // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Вип. 2 (34). – С. 85–93. – Бібліогр.: с. 92–93 (18 назв).
Серія/номер: Економіка;
Короткий огляд (реферат): В статті розкрито окремі теоретичні засади формування продовольчої безпеки. Узагальнено наукові підходи щодо визначення основних понять забезпечення продовольчої безпеки. Окреслено та проаналізовано складові продовольчої сфери за видами економічної діяльності. Ключові слова: продовольча безпека, види економічної діяльності, продовольча сфера, теоретичні засади.
The article discloses some theoretical principles forming food security. Generalized scientific approaches to defining the basic concepts of food security. Outlined and analyzed the components of the food sector, by economic activity. Key words: food security, economic activities, food sector, the theoretical framework.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5219
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (34) - 2011
Наукові публікації кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту
Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ.pdf223.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.