Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019ЯКІСТЬ ЯК ВИЗНАЧАЛЬНИЙ ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАПопик, Мар'яна Михайлівна
2019СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ІНТЕГРАЦІЙНИХ СТРУКТУР У ЛІСОПРОМИСЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇПопик, Мар'яна Михайлівна
2019ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ДОСВІД ШВЕЙЦАРІЇПопик, Мар'яна Михайлівна
2019АНАЛІЗ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ СПІВПРАЦІ З КОНТРАГЕНТАМИ В ЗБУТОВІЙ СФЕРІ ПІДПРИЄМСТВА НА ОСНОВІ ІНТЕГРАЦІЇ КОНЦЕПЦІЙ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУ ТА ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Повідайчик, Михайло Михайлович
2019ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ЕКОНОМІЧНОГО ЕФЕКТУ ВІД ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович; Повідайчик, Михайло Михайлович
2019ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУПопик, Мар'яна Михайлівна