Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021ВИКОРИСТАННЯ КОНЦЕПЦІЇ МАРЖИНАЛЬНОГО ПРИБУТКУ ПРИ ПРИЙНЯТТІ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ЩОДО ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2021ДЕЯКІ АСПЕКТИ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2021SOME SCIENTIFIC APPROACHES TO PROFESSIONAL TRAINING OF FUTURE SPECIALISTS OF HOTEL AND RESTAURANT BUSINESSПопик, Мар'яна Михайлівна; Повідайчик, Оксана Степанівна
2021УПРАВЛІННЯ ЗБУТОВОЮ ПРОГРАМОЮ ЯК ІНСТРУМЕНТ ОПТИМІЗАЦІЇ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ТУРОПЕРЕЙТИНГУПопик, Мар'яна Михайлівна; Шулла, Роман Степанович
2021Деякі аспекти контролінгу бізнес-процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарстваПопик, Мар'яна Михайлівна; Савляк, Дана Василівна
2021Інноваційні трансформації ресторанного бізнесу в умовах пандеміїПопик, Мар'яна Михайлівна; Шпіс, Нікіта Арпадович
2021Some features of sustainable ecological and economic development of the mountainous areasПопик, Мар'яна Михайлівна; Пітюлич, Михайло Михайлович