Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10850
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцко, Максим Вікторович | - |
dc.contributor.author | Яцко, Людмила Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-01T12:39:02Z | - |
dc.date.available | 2016-12-01T12:39:02Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Яцко, М. В. Удосконалення системи розкриття інформації шляхом формування внутрішніх регламентів підприємства [Текст] / М. В. Яцко, Л. Б. Яцко // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (голов. ред.), В.І. Ярема , Н.Н. Пойда-Носик та інші. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2015. – Вип.2 (46). – С. 383–387. – Бібліогр. : с. 387 (9 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/10850 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджується система внутрішніх регламентів підприємства в частині організації розкриття інформації, що формується в системі бухгалтерського обліку. Запропоновано до використання суб’єктами господарювання Положення про розкриття інформації, яке зосереджено на задоволенні інтересів зовнішніх користувачів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво «УжНУ» | uk |
dc.relation.ispartofseries | Економіка; | - |
dc.subject | внутрішні регламенти | uk |
dc.subject | фінансова звітність | uk |
dc.subject | організація бухгалтерського обліку | uk |
dc.subject | подання | uk |
dc.subject | оприлюднення,розкриття інформації | uk |
dc.title | Удосконалення системи розкриття інформації шляхом формування внутрішніх регламентів підприємства | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (46) - 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ ШЛЯХОМ ФОРМУВАННЯ.pdf | 393.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.