Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11209
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник (Чир), Надія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Сіра, Евеліна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Дацків, Ірина Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-12T16:01:09Z | - |
dc.date.available | 2017-01-12T16:01:09Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо написання та захисту курсових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностіі: 241 - "Готельно-ресторанна справа", 242 - "Туризм") / Укл.: Кіш Г.В., Сіра Е.О., Чир Н.В., Дацків І.Є.- Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2016. - 40 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11209 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять основні вимоги щодо написання та захисту курсових робіт. А саме: основні етапи виконання роботи, структура наукової роботи, основні вимоги до її оформлення, вимоги до створення презентації для виступу та власне самого виступу. Крім того, рекомендації містять зразки оформлення структурних елементів роботи | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Ужгород : РВВ УжНУ "Говерла" | uk |
dc.subject | етапи виконання роботи, структура роботи, вимоги до оформлення | uk |
dc.subject | структура роботи | uk |
dc.subject | вимоги до оформлення | uk |
dc.title | Методичні рекомендації щодо написання та захисту курсових робіт | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.type | Dataset | uk |
dc.type | Image | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри туризму Навчально-методичні видання кафедри іноземних мов |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичний посібник_2016 курсові.doc | 272 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.