Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11210
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник (Чир), Надія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Сіра, Евеліна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Дацків, Ірина Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-12T16:04:50Z | - |
dc.date.available | 2017-01-12T16:04:50Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо написання та захисту дипломних робіт магістрів (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностіі: 242 "Туризм") / Укл.: Кіш Г.В., Сіра Е.О., Чир Н.В., Дацків І.Є.- Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2016. - 40 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/11210 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять основні вимоги щодо написання та захисту дипломних робіт магістрів. А саме: основні етапи виконання роботи, структура наукової роботи, основні вимоги до її оформлення, вимоги до створення презентації для виступу та власне самого виступу. Крім того, рекомендації містять зразки оформлення структурних елементів роботи та супутніх документів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Ужгород : РВВ УжНУ "Говерла" | uk |
dc.subject | етапи виконання роботи | uk |
dc.subject | структура роботи | uk |
dc.subject | вимоги до оформлення | uk |
dc.title | Методичні рекомендації щодо написання та захисту дипломних робіт магістрів | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.type | Dataset | uk |
dc.type | Image | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туризму |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичний посібник_2016.pdf | 427.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.