Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПєтухова, О. М.-
dc.contributor.authorЧорноштан, Г. Г.-
dc.date.accessioned2017-03-13T09:51:08Z-
dc.date.available2017-03-13T09:51:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПєтухова, О. М. Особливості та перспективи розвитку кондитерської галузі України [Текст] / О. М. Пєтухова, Г. Г. Чорноштан // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Cерія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – Вип. 6 Ч. 2. – С. 155–159. – Бібліогр.: с. 158 (6 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12390-
dc.description.abstractУ роботі досліджено основні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі протягом останніх 10 років із метою визначення особливостей розвитку галузі й окреслення майбутніх перспектив. Дослідження динаміки виробництва кондитерської продукції виявило нерівномірну динаміку виробництва і падіння обсягів ще до початку кризових 2013–2014 рр. Аналіз експортно-імпортних операцій показав значне нарощення експортного потенціалу галузі в докризовий період і тенденції до переорієнтації ринку в останні роки. Було встановлено, що, незважаючи на системну кризу, окремі виробники кондитерської продукції суттєво наростили свої прибутки, що свідчить про можливості і потенціал розвитку галузі у кризовий період. Ключові слова: кондитерська галузь, обсяг виробництва, експорт, імпорт, прибуток.uk
dc.description.abstractThe article examines the main trends in the confectionery industry for the past 10 years to determine the characteristics of the industry and delineate future prospects. Investigation of the confectionery production dynamics showed an uneven dynamics of production volumes and falling before the crisis of 2013-2014. Analysis of export-import operations showed a significant increase in the industry's export potential in the pre-crisis period and the trend towards market reorientation in recent years. It was found that in spite of the systemic crisis, some manufacturers of confectionery products significantly increased their profits, which indicates the possibilities and potential of the industry during the crisis period. Key words: confectionery industry, volume of production, exports, imports, profits.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseriesМіжнародні економічні відносини та світове господарство;-
dc.subjectкондитерська галузьuk
dc.subjectобсяг виробництваuk
dc.subjectекспортuk
dc.subjectімпортuk
dc.subjectприбутокuk
dc.titleОсобливості та перспективи розвитку кондитерської галузі Україниuk
dc.title.alternativeFeatures and prospects of Ukraine confectionery industryuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 6 Частина 2 - 2016



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.