Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12416
Название: Європейський ринок яловичини: місце та роль України
Другие названия: European beef market: place and the role of Ukraine
Авторы: Ляховець, В. О.
Ключевые слова: європейський ринок яловичини, виробництво яловичини, структура виробництва, країни-експортери, кон’юнктура ринку, попит та пропозиція
Дата публикации: 2016
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Ляховець, В. О. Європейський ринок яловичини : місце та роль України [Текст] / В. О. Ляховець // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип.9. – С. 101–104. – Бібліогр.: с. 103–104 (6 назв).
Серия/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено динаміку розвитку європейського ринку яловичини в частині обсягу та структури виробництва продукції. На основі наявних тенденцій у дослідженні динамічних показників обґрунтовано висновки щодо виробництва яловичини в майбутньому. Встановлено, що важливими факторами вирощування великої рогатої худоби, розвитку скотарства та ринку м’яса яловичини є наявність природних пасовищ та густота населення. Також визначено потенціал України щодо експорту та імпорту даної продукції. Ключові слова: європейський ринок яловичини, виробництво яловичини, структура виробництва, країни-експортери, кон’юнктура ринку, попит та пропозиція.
In the article it has been explored the dynamics of the European beef market concerning volume and structure of production. Based on current trends in research of dynamic indices it has been determined conclusions on beef production in the future. It has been figured out that important factors in livestock raising, development of cattle breeding and beef meat market are the availability of natural pastures and population density. It has also been defined Ukrainian potential to export and import this product. Key words: European market beef, beef production, the structure of production and exporting countries, market conditions, supply and demand.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12416
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 9 - 2016

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РИНОК ЯЛОВИЧИНИ МІСЦЕ ТА РОЛЬ УКРАЇНИ.pdf251.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.