Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12416
Назва: Європейський ринок яловичини: місце та роль України
Інші назви: European beef market: place and the role of Ukraine
Автори: Ляховець, В. О.
Ключові слова: європейський ринок яловичини, виробництво яловичини, структура виробництва, країни-експортери, кон’юнктура ринку, попит та пропозиція
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Ляховець, В. О. Європейський ринок яловичини : місце та роль України [Текст] / В. О. Ляховець // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип.9. – С. 101–104. – Бібліогр.: с. 103–104 (6 назв).
Серія/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено динаміку розвитку європейського ринку яловичини в частині обсягу та структури виробництва продукції. На основі наявних тенденцій у дослідженні динамічних показників обґрунтовано висновки щодо виробництва яловичини в майбутньому. Встановлено, що важливими факторами вирощування великої рогатої худоби, розвитку скотарства та ринку м’яса яловичини є наявність природних пасовищ та густота населення. Також визначено потенціал України щодо експорту та імпорту даної продукції. Ключові слова: європейський ринок яловичини, виробництво яловичини, структура виробництва, країни-експортери, кон’юнктура ринку, попит та пропозиція.
In the article it has been explored the dynamics of the European beef market concerning volume and structure of production. Based on current trends in research of dynamic indices it has been determined conclusions on beef production in the future. It has been figured out that important factors in livestock raising, development of cattle breeding and beef meat market are the availability of natural pastures and population density. It has also been defined Ukrainian potential to export and import this product. Key words: European market beef, beef production, the structure of production and exporting countries, market conditions, supply and demand.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12416
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 9 - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РИНОК ЯЛОВИЧИНИ МІСЦЕ ТА РОЛЬ УКРАЇНИ.pdf251.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.