Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12434
Назва: Оцінка розвитку хлібопекарської промисловості в контексті формування валової доданої вартості областей України
Інші назви: Assessment of the baking industry in the context of gross value added regions of Ukraine
Автори: Повержук, У.-Ю. М.
Ключові слова: хлібопекарська промисловість, виробництво хліба, валова додана вартість, валовий регіональний продукт, індекс рівня районної спеціалізації
Дата публікації: 2016
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Повержук, У.-Ю. М. Оцінка розвитку хлібопекарської промисловості в контексті формування валової доданої вартості областей України [Текст] / У.-Ю. М. Повержук // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип.9. – С. 129–132. – Бібліогр.: с. 132 (11 назв).
Серія/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено порівняльний аналіз валового регіонального продукту областей України. Проведено аналіз районної спеціалізації хлібопекарської промисловості для окремих областей України. Оцінено рівень спожи- вання хліба і хлібних продуктів у середньому за місяць у розрахунку на одну особу по областях України. Досліджено виробництво хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання за видами. Виокремлено проблеми, що спостері- гаються в хлібопекарській галузі, та визначено шляхи їх вирішення. Ключові слова: хлібопекарська промисловість, виробництво хліба, валова додана вартість, валовий регіональний продукт, індекс рівня районної спеціалізації.
In this work there have been made a comparative analysis of gross regional product areas Ukraine. The analysis of regional specialization baking industry for some regions of Ukraine is provided. Consumption of bread and bread products on average per month per person in the regions of Ukraine is reviewed. The production of bread and bakery products by types perishable is investigated. As the result, the problems in the baking industry are observed and the ways of their solution are determined. Key words: baking industry, food, value added, gross regional product, the index of regional specialization.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12434
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 9 - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОЦІНКА РОЗВИТКУ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В КОНТЕКСТІ.pdf261.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.