Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12434
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПовержук, У.-Ю. М.-
dc.date.accessioned2017-03-16T09:46:48Z-
dc.date.available2017-03-16T09:46:48Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПовержук, У.-Ю. М. Оцінка розвитку хлібопекарської промисловості в контексті формування валової доданої вартості областей України [Текст] / У.-Ю. М. Повержук // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип.9. – С. 129–132. – Бібліогр.: с. 132 (11 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12434-
dc.description.abstractУ статті здійснено порівняльний аналіз валового регіонального продукту областей України. Проведено аналіз районної спеціалізації хлібопекарської промисловості для окремих областей України. Оцінено рівень спожи- вання хліба і хлібних продуктів у середньому за місяць у розрахунку на одну особу по областях України. Досліджено виробництво хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання за видами. Виокремлено проблеми, що спостері- гаються в хлібопекарській галузі, та визначено шляхи їх вирішення. Ключові слова: хлібопекарська промисловість, виробництво хліба, валова додана вартість, валовий регіональний продукт, індекс рівня районної спеціалізації.uk
dc.description.abstractIn this work there have been made a comparative analysis of gross regional product areas Ukraine. The analysis of regional specialization baking industry for some regions of Ukraine is provided. Consumption of bread and bread products on average per month per person in the regions of Ukraine is reviewed. The production of bread and bakery products by types perishable is investigated. As the result, the problems in the baking industry are observed and the ways of their solution are determined. Key words: baking industry, food, value added, gross regional product, the index of regional specialization.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім "Гельветика"uk
dc.relation.ispartofseriesМіжнародні економічні відносини та світове господарство;-
dc.subjectхлібопекарська промисловістьuk
dc.subjectвиробництво хлібаuk
dc.subjectвалова додана вартістьuk
dc.subjectваловий регіональний продуктuk
dc.subjectіндекс рівня районної спеціалізаціїuk
dc.titleОцінка розвитку хлібопекарської промисловості в контексті формування валової доданої вартості областей Україниuk
dc.title.alternativeAssessment of the baking industry in the context of gross value added regions of Ukraineuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 9 - 2016



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.