Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12434
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Повержук, У.-Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-16T09:46:48Z | - |
dc.date.available | 2017-03-16T09:46:48Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Повержук, У.-Ю. М. Оцінка розвитку хлібопекарської промисловості в контексті формування валової доданої вартості областей України [Текст] / У.-Ю. М. Повержук // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип.9. – С. 129–132. – Бібліогр.: с. 132 (11 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12434 | - |
dc.description.abstract | У статті здійснено порівняльний аналіз валового регіонального продукту областей України. Проведено аналіз районної спеціалізації хлібопекарської промисловості для окремих областей України. Оцінено рівень спожи- вання хліба і хлібних продуктів у середньому за місяць у розрахунку на одну особу по областях України. Досліджено виробництво хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання за видами. Виокремлено проблеми, що спостері- гаються в хлібопекарській галузі, та визначено шляхи їх вирішення. Ключові слова: хлібопекарська промисловість, виробництво хліба, валова додана вартість, валовий регіональний продукт, індекс рівня районної спеціалізації. | uk |
dc.description.abstract | In this work there have been made a comparative analysis of gross regional product areas Ukraine. The analysis of regional specialization baking industry for some regions of Ukraine is provided. Consumption of bread and bread products on average per month per person in the regions of Ukraine is reviewed. The production of bread and bakery products by types perishable is investigated. As the result, the problems in the baking industry are observed and the ways of their solution are determined. Key words: baking industry, food, value added, gross regional product, the index of regional specialization. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Міжнародні економічні відносини та світове господарство; | - |
dc.subject | хлібопекарська промисловість | uk |
dc.subject | виробництво хліба | uk |
dc.subject | валова додана вартість | uk |
dc.subject | валовий регіональний продукт | uk |
dc.subject | індекс рівня районної спеціалізації | uk |
dc.title | Оцінка розвитку хлібопекарської промисловості в контексті формування валової доданої вартості областей України | uk |
dc.title.alternative | Assessment of the baking industry in the context of gross value added regions of Ukraine | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 9 - 2016 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОЦІНКА РОЗВИТКУ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В КОНТЕКСТІ.pdf | 261.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.