Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12688
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМага, І.М.,-
dc.contributor.authorШарга, Борис Михайлович-
dc.contributor.authorГайду, В.Ю.-
dc.date.accessioned2017-03-27T10:44:56Z-
dc.date.available2017-03-27T10:44:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМага, І. М. Дослідження умов визначення триадемефону методом тонкошарової хроматографії [Текст] / І. М. Мага, Б. М. Шарга, В. Ю. Гайду // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол. С.Ю. Чундак, І.Є. Барчій, С.М. Сухарев та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2011. – Вип. 2 (26). – С. 44-48. – Бібліогр.: с. 47-48 (15 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12688-
dc.description.abstractВ роботі досліджувались умови визначення Триадимефону (ТФ), хімічна назва 3,3-диметил-1-(1Н-1,2,4-триазоліл-1)- (4хлорофенокси)бутанон-2, діючої речовини фунгіцидного препарату “Байлетон”, розробленого німецькою фірмою “Bayer CropScienc” (Леверкузен, Німеччина).uk
dc.description.abstractThe conditions for Triadimefone determination by thin layer chromatography were studied. The maximum extraction of Triadimefone was observed in chloroform at pH 6-8. The toluene/chloroform/ethilacetate ester (5/3/1, v/v/v) was best for the development of the thin layer chromatography plates. The method for Triadimefone determination into sewage waters was developed in this study.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.subjectтриадемефонuk
dc.subjectметод тонкошарової хромографіїuk
dc.titleДослідження умов визначення триадемефону методом тонкошарової хроматографіїuk
dc.title.alternativeStudy of conditions for determination of triadimefone by the method of thin-layer chromatographyuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові вісники УжНУ Серія: Хімія Випуск 2 (26) - 2011
Наукові публікації кафедри лісівництва



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.