Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12819
Название: Напрями покращання виробництва вітчизняної продовольчої продукції в контексті забезпечення продовольчої безпеки України
Другие названия: Directions of improving state production of food products in the context of Ukraine’s food safety
Авторы: Сенишин, О. С.
Сенишин, М. С.
Ключевые слова: продовольство, продовольча продукція, виробництво продовольчої продукції, органічне землеробство, сільськогосподарські кооперативи
Дата публикации: 2016
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Сенишин, О. С. Напрями покращення виробництва вітчизняної продовольчої продукції в контексті забезпечення продовольчої безпеки України. [Текст] / О. С. Сенишин, М. С. Сенишин // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Cерія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство / голов. ред. М.М. Палінчак. – Ужгород: Гельветика, 2016. – Вип. 7. Ч. 3. – С. 79–82. – Бібліогр.: с. 81 (5 назв).
Серия/номер: Міжнародні економічні відносини та світове господарство;
Краткий осмотр (реферат): Статтю присвячено напрямкам покращання виробництва вітчизняної продовольчої продукції. Виявлено негативні тенденції процесів продовольчого виробництва та запропоновано основні напрями його покращання: розви- ток сільськогосподарського виробництва дрібними фермерами та одноосібними селянськими господарствами, сприян- ня та розвиток органічного землеробства, активізація селекційної діяльності, приведення вітчизняної продовольчої про- дукції у відповідність до міжнародних стандартів, посилення захисту вітчизняного товаровиробника на внутрішньому ринку, розвиток системи переробки продукції безпосередньо у місцях виробництва продовольчої сировини та ін. Ключові слова: продовольство, продовольча продукція, виробництво продовольчої продукції, органічне землеробство, сільськогосподарські кооперативи.
This article is dedicated directions of improving the state production of food products. Negative tendencies of food production process are founded the main directions of its improvement are proposed: the development of agricultural production by small farmers and individual peasant farms, the promotion and development of organic farming, the intensification of breeding activities, bringing of state food products in line with international standards, strengthening of protection of state producers in the internal market, the development of recycling products directly from local production of food and other raw materials. Key words: food, food products, food production, organic farming, agricultural cooperatives.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/12819
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. Випуск 7 Частина 3 - 2016

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
НАПРЯМИ ПОКРАЩАННЯ ВИРОБНИЦТВА ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОДОВОЛЬЧОЇ.pdf376.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.