Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1436
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Казакова, Римма Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Володимир Семенович | - |
dc.contributor.author | Булей, Людмила Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-04T09:10:58Z | - |
dc.date.available | 2015-03-04T09:10:58Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Казакова, Р. В. Вміст вітаміну С у продуктах, вирощених на території Закарпатської області [Текст] / Р. В. Казакова, В. С. Мельник, Л. Ф. Булей // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Медицина / гол. ред. А.С. Головацький. – Ужгород: Видавництво УжНУ "Говерла", 2013. – Вип. 3 (48). – С. 192–194. – Бібліогр.: с. 193–194 (15 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1436 | - |
dc.description | The scientific article presents data about vitamin C content in foodstuffs that are grown in Transcarpathia. The analysis of received information compared to official statistics in Ukraine which showed that vegetables and fruits that grow in Transcarpathia is a good source of vitamin C able to provide the physiological needs of human body. Key words: ascorbic acid, food, primary C-hypovitaminosis | uk |
dc.description.abstract | У науковій статті приведені дані про вміст вітаміну С у продуктах харчування, які вирощені на території Закарпатської області. Проведено аналіз отриманої інформації у порівнянні з офіційними даними по Україні, який показав, що овочі та фрукти, які ростуть на території Закарпатської області, є хорошими дже- релами вітаміну С, здатними забезпечити фізіологічні потреби людського організму. Ключові слова: аскорбінова кислота, продукти харчування, первинний С-гіповітаміноз | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Медицина; | - |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | первинний С-гіповітаміноз | uk |
dc.title | Вміст вітаміну С у продуктах, вирощених на території Закарпатської області | uk |
dc.title.alternative | The vitamin C content in fods grown on the Zakarpattia region | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 3 (48) - 2013 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ВМІСТ ВІТАМІНУ С У ПРОДУКТАХ, ВИРОЩЕНИХ НА ТЕРИТОРІЇ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ.pdf | 227.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.