Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1436
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКазакова, Римма Вікторівна-
dc.contributor.authorМельник, Володимир Семенович-
dc.contributor.authorБулей, Людмила Федорівна-
dc.date.accessioned2015-03-04T09:10:58Z-
dc.date.available2015-03-04T09:10:58Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКазакова, Р. В. Вміст вітаміну С у продуктах, вирощених на території Закарпатської області [Текст] / Р. В. Казакова, В. С. Мельник, Л. Ф. Булей // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Медицина / гол. ред. А.С. Головацький. – Ужгород: Видавництво УжНУ "Говерла", 2013. – Вип. 3 (48). – С. 192–194. – Бібліогр.: с. 193–194 (15 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/1436-
dc.descriptionThe scientific article presents data about vitamin C content in foodstuffs that are grown in Transcarpathia. The analysis of received information compared to official statistics in Ukraine which showed that vegetables and fruits that grow in Transcarpathia is a good source of vitamin C able to provide the physiological needs of human body. Key words: ascorbic acid, food, primary C-hypovitaminosisuk
dc.description.abstractУ науковій статті приведені дані про вміст вітаміну С у продуктах харчування, які вирощені на території Закарпатської області. Проведено аналіз отриманої інформації у порівнянні з офіційними даними по Україні, який показав, що овочі та фрукти, які ростуть на території Закарпатської області, є хорошими дже- релами вітаміну С, здатними забезпечити фізіологічні потреби людського організму. Ключові слова: аскорбінова кислота, продукти харчування, первинний С-гіповітамінозuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;-
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectпервинний С-гіповітамінозuk
dc.titleВміст вітаміну С у продуктах, вирощених на території Закарпатської областіuk
dc.title.alternativeThe vitamin C content in fods grown on the Zakarpattia regionuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 3 (48) - 2013



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.