Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14599
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Окунєва, Т.О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-08-18T07:29:18Z | - |
dc.date.available | 2017-08-18T07:29:18Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження домішкового та мікроелементного складу сталей нейтронно–активаційним методом [Текст] / Т. О. Окунєва // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Фізика / ред. кол. : В. Різак, В. Біланич, Ю. Височанський, О. Грабар. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2009. – Вип. 24. – С. 136–140. – Бібліогр.: с. 139–140 (5 назв). – Рез.– англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/14599 | - |
dc.description.abstract | Представлено дані нейтронно-активаційного аналізу вмісту основних легуючих домішок, зокрема Mn, Cu, V, Al, Mo, W, у складі сталі марки Ст.3, еталонних сталей марок 55X7BCMФ та Р6М5К5, а також двох еталонних сумішей з відомою концентрацією даних хімічних елементів. За результатами аналітичних експериментів оцінена межа виявлення вказаних хімічних елементів, що входять до складу даних сталей. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | домішковий склад | uk |
dc.subject | мікроелементний склад | uk |
dc.subject | склад сталей | uk |
dc.subject | нейтронно-активаційний метод | uk |
dc.title | Дослідження домішкового та мікроелементного складу сталей нейтронно-активаційним методом | uk |
dc.title.alternative | Investigation of the dopant and microelement composition of steels by neutron activation technique | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Фізика. Випуск 24 - 2009 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ДОСЛІДЖЕННЯ ДОМІШКОВОГО ТА.pdf | 132.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.