Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15292
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гросул, В.А. | - |
dc.contributor.author | Іванова, Т.П. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-25T11:33:02Z | - |
dc.date.available | 2017-09-25T11:33:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Гросул, В. А. Тенденції сучасного розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні та Харківській області [Текст] / В. А. Гросул, Т. П. Іванова // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н. Пойда-Носик та інші. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2017. – Вип. 1(49). Том 1. – С. 143–149. – Бібліогр.: с. 149 (10 назв). – Рез. англ., рос. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15292 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено сучасний стан розвитку сфери ресторанного господарства України та Харківського регіону. Проаналізовано динаміку розвитку роздрібного товарообороту, оцінено тенденції зміни кількості закладів підприємств ресторанного господарства та залучення інвестицій в індустрію ресторанного бізнесу. На основі аналізу визначені особливості та обґрунтовані перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства в Харківській області. Ключові слова: підприємство ресторанного господарства, ресторанний бізнес, тенденції розвитку, динаміка роздрібного товарообороту, інвестиції. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Економіка; | - |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | uk |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | тенденції розвитку | uk |
dc.subject | динаміка роздрібного товарообороту | uk |
dc.subject | інвестиції | uk |
dc.title | Тенденції сучасного розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні та Харківській області | uk |
dc.title.alternative | Tendencies of modern development of restaurant enterprises in Ukraine and Kharkov region | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (49) Том 1 - 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ТЕНДЕНЦІЇ СУЧАСНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО.pdf | 655.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.