Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15440
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газуда, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Газуда, Михайло Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-28T09:21:41Z | - |
dc.date.available | 2017-09-28T09:21:41Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | 25. Газуда Л.М., Газуда М.В. Особливості виробництва сільськогосподарської продукції в господарствах Закарпаття. / // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н. Пойда-Носик та інші. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2004. – Вип. 15. – С. 82–90. – Бібліогр.: с. 90 (6 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15440 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано особливості виробництва основних видів сільськогосподарської продукції в пост- реформованих аграрних господарствах Закарпатської області. Наголошено на ролі аграрної та земельної реформ у справі забезпечення продовольчої безпеки регіону та нарощування споживання основних продуктів харчування. Ключові слова: рівень виробництва продукції сільського господарства, споживання продуктів хар-чування, інтенсифікація господарювання. | uk |
dc.description.abstract | The peculiarities of producing basic types of agrarian products at the post-reformed agrarian enterprises of Transcarpathian region is analyzed. The importance of agrarian and land reforms in maintaining regional provision safety and increasing the consumption of basic food products has been stressed. Key words: the level of agrarian products producing, consumption of food products, intensification of production. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Підприємство "Ліра" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник УжНУ. Серія: Економіка; | - |
dc.subject | рівень виробництва продукції сільського господарства | uk |
dc.subject | споживання продуктів харчування | uk |
dc.subject | інтенсифікація господарювання | uk |
dc.title | Особливості виробництва сільськогосподарської продукції в господарствах Закарпаття | uk |
dc.title.alternative | The peculiarities of the agricultural products producing at Transcarpathian agrarian enterprises | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2004 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 15 Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості виробництва сільськогосподар. продукції.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.