Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15440
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазуда, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorГазуда, Михайло Васильович-
dc.date.accessioned2017-09-28T09:21:41Z-
dc.date.available2017-09-28T09:21:41Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citation25. Газуда Л.М., Газуда М.В. Особливості виробництва сільськогосподарської продукції в господарствах Закарпаття. / // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н. Пойда-Носик та інші. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2004. – Вип. 15. – С. 82–90. – Бібліогр.: с. 90 (6 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/15440-
dc.description.abstractПроаналізовано особливості виробництва основних видів сільськогосподарської продукції в пост- реформованих аграрних господарствах Закарпатської області. Наголошено на ролі аграрної та земельної реформ у справі забезпечення продовольчої безпеки регіону та нарощування споживання основних продуктів харчування. Ключові слова: рівень виробництва продукції сільського господарства, споживання продуктів хар-чування, інтенсифікація господарювання.uk
dc.description.abstractThe peculiarities of producing basic types of agrarian products at the post-reformed agrarian enterprises of Transcarpathian region is analyzed. The importance of agrarian and land reforms in maintaining regional provision safety and increasing the consumption of basic food products has been stressed. Key words: the level of agrarian products producing, consumption of food products, intensification of production.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПідприємство "Ліра"uk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник УжНУ. Серія: Економіка;-
dc.subjectрівень виробництва продукції сільського господарстваuk
dc.subjectспоживання продуктів харчуванняuk
dc.subjectінтенсифікація господарюванняuk
dc.titleОсобливості виробництва сільськогосподарської продукції в господарствах Закарпаттяuk
dc.title.alternativeThe peculiarities of the agricultural products producing at Transcarpathian agrarian enterprisesuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2004 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 15
Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості виробництва сільськогосподар. продукції.pdf1.28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.