Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16110
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛавер, Олександр Георгійович-
dc.contributor.authorКляп, Маріанна Іванівна-
dc.contributor.authorЛях, Ігор Михайлович-
dc.date.accessioned2017-10-19T21:31:14Z-
dc.date.available2017-10-19T21:31:14Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОсобливості математичної підготовки студентів вищих навчальних закладів непрофільних спеціальностей:вітчизняний та зарубіжний досвід// Міжнародний науковий вісник: збірник наукових статей за матеріалами ХХІV Міжнародної науково-практичної конференції, Ужгород-Кошице- Мішкольц, 8-11 травня, 2012 р.-Ужгород: ЗакДУ, 2012 – Вип. 5(24).-С. 297-306.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/16110-
dc.description.abstractУ статті висвітлюється роль і місце математичної підготовки для студентів непрофільних спеціальностей. Аналізуються особливості викладання математики студентам-гуманітаріям, даються окремі рекомендації щодо підвищення рівня їх математичної підготовки.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжгород: ЗакДУuk
dc.subjectпрактична спрямованістьuk
dc.subjectматематична підготовкаuk
dc.subjectнепрофільні спеціальностіuk
dc.titleОсобливості математичної підготовки студентів вищих навчальних закладів непрофільних спеціальностей: вітчизняний та зарубіжний досвід.uk
dc.title.alternativeОсобливості математичної підготовки студентів вищих навчальних закладів непрофільних спеціальностей:вітчизняний та зарубіжний досвід// Міжнародний науковий вісник: збірник наукових статей за матеріалами ХХІV Міжнародної науково-практичної конференції, Ужгород-Кошице- Мішкольц, 8-11 травня, 2012 р.-Ужгород: ЗакДУ, 2012 – Вип. 5(24).-С. 297-306.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стаття Кляп, Лавер, Лях 2012.pdf408.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.