Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСірчак, Єлизавета Степанівна-
dc.contributor.authorАрхій, Емілія Йосипівна-
dc.contributor.authorВайс, Василь Михайлович-
dc.contributor.authorСіксай, Людмила Теодорівна-
dc.contributor.authorВеликоклад, Л.Ю.-
dc.date.accessioned2017-12-11T20:51:54Z-
dc.date.available2017-12-11T20:51:54Z-
dc.date.issued2013-04-19-
dc.identifier.citationВплив глутаргіну на спектр вільних амінокислот сироватки крові у хворих на цироз печінки / Є.С. Сірчак, Е.Й. Архій, В.М. Вайс, Л.Т. Сіксай, Л.Ю. Великоклад // Матеріали міжнародної міждисциплінарної науко-практичної конференції «Вода і здоров’я людини». (До 150-річчя з дня народження В.І. Вернадського) 19-20 квітня 2013 р. ( с. Солочин Свалявського району) / ДВНЗ "Ужгородський національний університет", НДІ фітотерапії. – Ужгород: Патент, 2013. - С. 211-213.uk
dc.identifier.isbn978-617-589-058-5-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17254-
dc.language.isoukuk
dc.titleВплив глутаргіну на спектр вільних амінокислот сироватки крові у хворих на цироз печінкиuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вода і здоровя-1.pdf3.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.