Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСухарева, Оксана Юріївна-
dc.date.accessioned2017-12-19T08:51:57Z-
dc.date.available2017-12-19T08:51:57Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationСухарева, О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній воді [Текст] / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев, І. В. Федак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол. С.Ю.Чундак, Я.Р.Базель, І.Є.Барчій та ін. – Ужгород : Говерла, 2005. – Вип. 13 - 14. – С. 53–56. – Бібліогр.: с.55-56 (19 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802-
dc.description.abstractIt was approbation of procedure of the determination of aluminum in food products and hade devotees what the procedure is an identical and serves for determinations of aluminum in food products, food raw materials and drinking water.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleАпробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній водіuk
dc.title.alternativeTHE APPROBATION OF PROCEDURE OF THE DETERMINATION OF ALUMINUM IN FOOD PRODUCTS, FOOD RAW MATERIALS AND DRINKING WATERuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:2005 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Хімія. Випуск 13–14
Наукові публікації кафедри аналітичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
АПРОБАЦІЯ МЕТОДИК ВИЗНАЧЕННЯ АЛЮМІНІЮВ.pdf108.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.