Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухарева, Оксана Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-19T08:51:57Z | - |
dc.date.available | 2017-12-19T08:51:57Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Сухарева, О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній воді [Текст] / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев, І. В. Федак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол. С.Ю.Чундак, Я.Р.Базель, І.Є.Барчій та ін. – Ужгород : Говерла, 2005. – Вип. 13 - 14. – С. 53–56. – Бібліогр.: с.55-56 (19 назв). – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802 | - |
dc.description.abstract | It was approbation of procedure of the determination of aluminum in food products and hade devotees what the procedure is an identical and serves for determinations of aluminum in food products, food raw materials and drinking water. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній воді | uk |
dc.title.alternative | THE APPROBATION OF PROCEDURE OF THE DETERMINATION OF ALUMINUM IN FOOD PRODUCTS, FOOD RAW MATERIALS AND DRINKING WATER | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | 2005 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Хімія. Випуск 13–14 Наукові публікації кафедри аналітичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
АПРОБАЦІЯ МЕТОДИК ВИЗНАЧЕННЯ АЛЮМІНІЮВ.pdf | 108.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.