Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухарева, Оксана Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-19T08:51:57Z | - |
dc.date.available | 2017-12-19T08:51:57Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Сухарева, О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній воді [Текст] / О. Ю. Сухарева, С. М. Сухарев, І. В. Федак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол. С.Ю.Чундак, Я.Р.Базель, І.Є.Барчій та ін. – Ужгород : Говерла, 2005. – Вип. 13 - 14. – С. 53–56. – Бібліогр.: с.55-56 (19 назв). – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/17802 | - |
dc.description.abstract | It was approbation of procedure of the determination of aluminum in food products and hade devotees what the procedure is an identical and serves for determinations of aluminum in food products, food raw materials and drinking water. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчий сировині та питній воді | uk |
dc.title.alternative | THE APPROBATION OF PROCEDURE OF THE DETERMINATION OF ALUMINUM IN FOOD PRODUCTS, FOOD RAW MATERIALS AND DRINKING WATER | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 13–14 - 2005 : Наукові публікації кафедри аналітичної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АПРОБАЦІЯ МЕТОДИК ВИЗНАЧЕННЯ АЛЮМІНІЮВ.pdf | 108.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.