Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18036
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мага, І.М. | - |
dc.contributor.author | Балог, Йосип Степанович | - |
dc.contributor.author | Андрух, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-27T13:25:49Z | - |
dc.date.available | 2017-12-27T13:25:49Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Мага, І. М. Вплив висолювача на утворення та екстракцію ІА хрому (VI) з симетричними ціаніновими барвниками [Текст] / І. М. Мага, Й. С. Балог, В. А. Андрух // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол. С.Ю.Чундак, В.І. Гомонай, Є.Ю. Переш. – Ужгород : Патент, 2003. – Вип. 10. – С. 48–49. – Бібліогр.: с.50 (6 назв). – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18036 | - |
dc.description.abstract | Effect of a salting-out electrolite on ion pair extraction has been studied taking Chromium(VI) cyanine dyes ion pairs as example. The influence of acid concentrasion, state of and nature of dye cations, and foreing of the ion pair extraction of Chromium(VI) has been examined in the presence of a salting-out agent. An extraction-photometric method has been developed for determination of ion Chromium(VI). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Вплив висолювача на утворення та екстракцію ІА хрому (IV) з симетричними ціаніновими барвниками | uk |
dc.title.alternative | Influence of salting-out on solvent extraction of ion pairs of chromium(VI) with symmetry cyanine dyes | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 10 - 2003 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ ВИСОЛЮВАЧА НА УТВОРЕННЯ ТА ЕКСТРАКЦІЮІА.pdf | 125.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.