Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18173
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФера, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorКостенко, Євген Якович-
dc.contributor.authorФера, Марія Олександрівна-
dc.contributor.authorМельник, Володимир Семенович-
dc.contributor.authorКриванич, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorМельник, Софія Володимирівна-
dc.date.accessioned2018-02-22T09:07:31Z-
dc.date.available2018-02-22T09:07:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФера О. В., Костенко Є. Я, Фера М. О., Мельник В. С., Криванич В. М., Мельник С. В. Особливості формування прикусу в осіб віком від 6 до 12 років залежно від характеру харчування./ О. В. Фера, Є. Я. Костенко, М. О. Фера, В. С. Мельник, В. М. Криванич, С. В. Мельник // Лікарська справа. – 2017.– № 5 – 6 (1143) – С.125 – 129.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18173-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано та вивчено вплив характеру харчування на формування прикусу у дітей віком 6–12 років. Проведено стоматологічний огляд та анкетування серед даної групи населення в Закарпатській області і отримано такі результати: всього анкет – 337, ортогнатичний прикус – у 140 (41,54 %), мезіальний прикус – у 77 (22,85 %), перехресний прикус – у 57 (16,91 %), відкритий прикус – у 24 (7,12 %), патологічна прогнатія – у 22 (6,53 %), фізіологічна прогнатія – у 17 (5,05 %). Виконано гігієнічно-статистичний аналіз впливу характеру харчування на формування шести досліджуваних видів прикусу. Виділено фактори, що впливають на формування патології прикусу та визначено коефіцієнт кореляції за шкалою Чеддока. Наведено дисперсний аналіз вищезазначених факторів, а також коефіцієнт репрезентативності.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЛікарська справаuk
dc.subjectтип харчових продуктівuk
dc.subjectвікова група від 6 до 12 роківuk
dc.subjectтип вигодовуванняuk
dc.subjectспосіб життяuk
dc.subjectвиди прикусуuk
dc.titleОсобливості формування прикусу в осіб віком від 6 до 12 років залежно від характеру харчування.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри дитячої стоматології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
selection.pdf259.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.