Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18413
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазуда, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorГазуда, Михайло Васильович-
dc.date.accessioned2018-03-15T09:55:45Z-
dc.date.available2018-03-15T09:55:45Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГазуда Л.М., Газуда М.В. Тенденції виробництва сільськогосподарської продукції в регіоні: аналітичний аспект / Л.М. Газуда, М.В. Газуда // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ "Говерла", 2012. – Вип. 3 (37). – С. 21–26. – Бібліогр.: с. 26 (6 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/18413-
dc.description.abstractУ статті здійснено порівняльний аналіз сучасного стану виробництва сільськогосподарської продукції в Закарпатській області. Проаналізовано наявність площ сільськогосподарських угідь, в тому числі ріллі, посівні площі, урожайність сільськогосподарських культур та середньорічне виробництво основних видів сільськогосподарської продукції регіону за період 1990-2010 рр. Ключові слова: середньорічне виробництво сільськогосподарської продукції, сільськогосподарські угіддя, рілля, посівні площі, урожайність культур.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка;-
dc.subjectсередньорічне виробництво сільськогосподарської продукціїuk
dc.subjectсільськогосподарські угіддяuk
dc.subjectрілляuk
dc.subjectпосівні площіuk
dc.subjectурожайність культурuk
dc.titleТенденції виробництва сільськогосподарської продукції в регіоні: аналітичний аспектuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2012 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 3 (37)
Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОБНИЦТВА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ.pdf272.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.